onsdag 14 augusti 2013

Onsdag!

Veckan har kommit igång och vi har hunnit med några bra pass på klubben. Roligt med fler nybörjare på träningen igår, alltid lika roligt att se de som är helt nya göra sina första slag och sparkar! Alla som hållit på med thaiboxning ett tag minns nog hur jobbigt det var att bara hålla upp garden i några minuter i början, och sen när man ska lägga på sparkar och slag på det så slår hjärnan knut på sig själv. Men när man kommit en bit på vägen och kan gå tillbaka och skratta åt det så är det roligt. 

Hos oss så kan man gå match tidigt om man vill och satsar på det. Det finns både för och mot argument mot att ha det så såklart, men samtidigt om man vill satsa så är det bra att få känna på verkligheten på en gång tycker jag. Ingen är proffs på första matchen, och matchrutin kan man enbart få av att tävla. Går man match tidigt så kan man ju faktiskt komma fram snabbare om man har talang. Sen kan man ju självklart träna thaiboxning bara för att själva träningen är så rolig och jobbig också! Men som sagt alltid roligt med nybörjare och att få se deras utveckling, även roligt att se sin egen utveckling genom att titta på sin första match och inse allt man skulle ha gjort men inte förstod då. 

Idag var vi några stycken som pinade oss runt tisken i det ruggiga höstvädret innan träningen. Tummen upp för oss! Tjocktröja och långbyxor var på, och snart åker även mössan på. 




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar